Op naar Santiago de Compostella te voet voor de 2 de Keer

dag 53 zondag 8-juli

Hoogte 285Mtr gelopen 24.09KM gemiddeld 5.0Km/uur temp ochtend 15 middag 22 N47.19.676 O 3.44.002

Gisteren 7 juli de dag was nog niet voorbij want ik kwam nog een Duits echtpaar tegen die zeiden dat er nog wat te doen was in de kerk van Vezelay, en inderdaad werd er vanuit de kerk een procesie op touw gezet en iedereen die daar was kreeg een kaars met een bakje er omheen tegen het uitwaaien van de kaars.

We liepen uit de kerk het was nog licht naar een bepaalde manneke klooster daar zaten we dan met zo'n 30 personen een moment van stilte, daarna liepen we helemaal naar beneden naar een ander dorp en daar was het einde van de tocht alles bij elkaar duurde dat zo ongeveer 2 uur.

Wat was dat intressant om dat mee te mogen maken, ik had het niet willen missen maar goed vandaag 8 juli.

Het begon alweervannacht om 4uur hozen van de regen gauw het dakraam dicht, vanmorgen nog even gegeten in de opvangruimte en om even over achten werdt ik uitgezwaait door het duitse echtpaar uit keulen. zij begon zowaar het ultreia liet te zingen, dan ga je weg met een gedachte wat was het geweldig.

Nu lig ik buiten te schrijven wel een mooi landschap maar toch weer alleen en dat heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen.

Tot morgen Gr. Anton

Reacties

Reacties

Boris und Susanne Bayer

Hallo Anton, wir verfolgen beide, so gut es geht, Deine Berichte. An die gemeiname Nachwanderung erinnern wir uns gerne. Alles gute für die weiteren Etappen.

Boris und Susanne

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!